Roosendaal – Stationsstraat 21

prijs:
€ 1.425,- p/m

status:
Verhuurd

bouwjaar:
2021

Met TROTS! bieden wij u aan te huur:

Een ruim appartement van 102 vierkante meters op de begane grond met 2 slaapkamers, terras en eigen parkeerplaats gerealiseerd in 2021.

Aan de Stationsstraat, op de voormalige locatie van Dansschool De Bra, staat het luxe complex met zes appartementen met een eigen gemeenschappelijk privéterrein.

Het project ‘De Stijl’ is gelegen aan de binnenring van Roosendaal, op de helft tussen het station en de markt. Voorheen stond op deze locatie een dansschool. Hier werden traditionele stijldansen geleerd, waaraan de project- naam refereert.
Maar ook aan de bijzonder ‘stijlvolle’ en ruim opgezette architectuur, met zijn karakteristieke straatgevel. Bijzonder en stijlvol in alle opzichten dus.

Gunstige ligging:

Door deze voor binnenstedelijke begrippen bijzondere ligging – veilig en omsloten – kennen de woningen een hoge mate van privacy.
Het garandeert comfortabel en luxe wonen met het actieve stadsleven op loopafstand naast de deur. De bijzonder gemetselde geluidwerende gevel met een mooie gelaagde opbouw straalt luxe en statigheid uit.
Er zijn meerdere toegangen tot het complex. De begane grond is ook achterom toeganke- lijk. Parkeren, bergingen en achter terrein zijn afsluitbaar door een poort.
Lekker genieten aan de zonnige achterkant op de royale terrassen. Zo is binnenstedelijk woongenot gegarandeerd.

Appartement nr 21 begane grond:

• De gezamenlijke entree heeft aan de buitenzijde postkasten en een videofooninstallatie zodat u op een kleurenscherm kunt zien wie er aan de deur staat.
• De meterkasten van de 1e verdieping staan in de entreehal op de begane grond.
• Via uw entreehal heeft u toegang tot alle verblijfsruimtes in de woning. In de entreehal bevindt zich tevens het toilet, berging/technische ruimte en de meterkast.
• De riante leefruimte bestaat uit een zit- en eet- gedeelte met open keuken.
• De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor extra veel lichttoetreding en biedt toegang tot het terras.
• De grote badkamer en inloopkast zijn vanuit de slaapkamer te bereiken.
• De berging/technische ruimte is inpandig en daarnaast heeft u nog een aparte buitenberging.

Huurprijs en voorwaarden:

• Huurprijs per maand 1.248,- euro
• Huur parkeerplaats per maand 75,- euro
• Servicekosten per maand. 102,- euro
____________ +/+
Totale huursom per maand 1.425,- euro

Nadere bijzonderheden:

• Uw appartement is ook via het terras aan de achterzijde bereikbaar. Een achterom. Deze toegang is dan ook rolstoeltoegankelijk.
• 8 Stuks zonnepanelen op plat dak.
• 1 Parkeerplaats op het achterterrein.
• De toegang naar het achterterrein is via een
metalen poort. Deze is automatisch via uw telefoon bedienbaar.

In dit bouwplan is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid.
Alle woningen zijn gasloos uitgevoerd. Het uitgebreide pakket aan diverse energiebesparende maat- regelen die zijn toegepast, zoals HR++ beglazing, hoog- waardige isolatie en energie-besparende installaties, geeft de woning het groene certificaat A.
De woningen zijn voorzien van luchtwarmtepompen welke zorgen voor de verwarming en het warm- tapwater. Elk appartement heeft 8 zonnepanelen op het hoge platte dak waardoor een deel van de energie van de warmtepompen wordt gecompenseerd. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een duurzaam warmte-terug-win ventilatiesysteem.

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto


Foto 2


Foto 3


Foto 6


Foto


Foto 5


Foto 4


Foto 8


Foto 7


Foto 9


Foto 10


Foto 11