Artist Impression: Mills Company © Nieuwbouwproject De lint – Oud Gastel

Transparant&helder

Persoonlijk
& vertrouwd

Over Trots! makelaars

Al meer dan
20 jaar een vertrouwd gezicht

Ik ben Marco Marijnissen. Al 20 jaar sta ik voor u klaar als vertrouwd gezicht voor het kopen of verkopen van uw nieuwe woning. Wij van Trots! Makelaars werken voor u als full service makelaar in de omgeving Roosendaal en Halderberge.

Full service makelaar

Het beste resultaat voor u als opdrachtgever staat bij ons altijd op de eerste plaats waarbij we transparant en eerlijk bemiddelen bij alle verkoop en verhuur transacties.

Voor verkoop, aankoop, verhuur en beheer van woningen, bedrijfsobjecten en alle andere vormen van onroerend goed bent u bij ons aan het goede en vertrouwde adres. Na samenwerkingen met ERA makelaars en Sweere Makelaardij ben ik vanaf januari 2021 werkzaam bij Trots! Makelaars. 

Wat mag u verwachten?

Op de eerste plaats mag u een open en eerlijke aanpak verwachten. Een klant mag nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom gaan wij eerlijk te werk en spreken we van tevoren alles netjes af. Hiervoor is goede communicatie cruciaal.

Omdat we de omgeving op ons duimpje kennen en weten wat er leeft, kunnen we u persoonlijk advies geven en begeleiden. Er komt veel kijken bij aankopen en verkopen. Hier is de juiste kennis en kunde voor nodig. Wat is de juiste wijk voor u? Welke documenten zijn er nodig? We begeleiden u bij elke stap, zodat u precies weet wat er van u wordt verwacht én wat u van ons mag verwachten. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen.

Het gaat natuurlijk ook om het resultaat. Of u nu uw woning wil verkopen of juist een pand wil aankopen, we garanderen een snelle en fijne (ver)koop.

"Het beste resultaat voor u als opdrachtgever staat op de eerste plaats."

– Marco Marijnissen, Makelaar –

Bijzondere projecten uit de Regio

Projecten

Projecten waar u mij van kunt kennen, zijn bijvoorbeeld de verhuur van verschillende winkelpanden in de binnenstad van Roosendaal, nieuwbouwprojecten zoals De Nieuwe Wipwei, Thuishaven in Roosendaal, Lanen van Ambacht, de Binderij, Laan van Vlaanderen / Laan van Henegouwen en Het Lint in Oud Gastel en natuurlijk de verkoop en verhuur van bestaande woningen in de hele regio.

Uitgelicht project
Trots! presenteren wij

Onze partners

Wonen & Bedrijfspanden

Bekijk ons aanbod

koopaanbod
huuraanbod
open dagen