Roosendaal – De Meeten 13

prijs:
€ 699.000,- k.k.

status:
Verkocht

bouwjaar:

TROTS! bieden wij u aan te koop:

Zeer ruim en vrijstaand landhuis met bedrijfsruimte van circa 685 m². Voor wie graag de handen uit de mouwen steekt en er klaar voor is om het eigen paradijs te gaan maken van deze parel, is dit de ideale woning. De aanwezigheid van de loods is geschikt om te gebruiken als bedrijfsruimte, maar ook als stallingsruimte is deze loods zeer bruikbaar. Het zwembad en de biljartkamer in het souterrain van de woning, maken de woning tot een zeer aangename verblijfsruimte.

De woning bevindt zich op loopafstand van de woonboulevard, waar diverse winkels zijn gesitueerd. De oprit van rijksweg A58 ligt slechts op een paar honderd meter verwijderd van de woning.
Wacht niet langer en bel TROTS! makelaars voor een afspraak en kom langs.

Bouwjaar : 1980
Woonoppervlakte : ± 386 m²
Inhoud: ± 1755 m³

Gemeente: Roosendaal en Nispen
Sectie : C
Nummers : 9355 en 9356
Grootte : 1993 m²

ISOLATIE
– Dak-, en spouwisolatie
– Houten kozijnen
– Enkele beglazing
– Energielabel C

BEGANE GROND
Wat een groots onthaal! We betreden de woning door de lichte en ruim opgezette hal met open trap en vide.
Vanuit de hal heeft u directe toegang tot de levensloopbestendige slaapkamer, het toilet, de keuken, maar ook de woonkamer betreedt u via de hal.
Het toilet is gesitueerd in de hal en is voorzien van een hangcloset, urinoir en fontein.

De riante U-vormige woonkamer ( ± 68 m²) kenmerkt zich met zijn fraaie openhaard als middelpunt van de ruimte. De vele raampartijen voorzien van ruitverdeling met roedes zorgen ervoor dat de lichtinval de woonkamer sfeervol doet ogen.
Heeft u al gezien dat het hoge plafond voorzien is van karakteristieke details? De dubbele openslaande tuindeuren doen het geheel bijna vorstelijk aan ! Al met al is het goed toeven in dit chique vertrek.

AFWERKING WOONKAMER
Vloer: Vloerbedekking
Wanden: Schoonmetselwerk
Plafond: Strak stucwerk plafond

De benedenverdieping is tevens voorzien van een slaapkamer. Deze slaapkamer is maar liefst 20 m² groot. Zodoende is het slaapvertrek levensloopbestendig te noemen. De vele raampartijen zorgen ervoor dat u ‘s ochtends uitgerust wakker wordt.

AFWERKING SLAAPKAMER
Vloer: Vloerbedekking
Wanden: Granol
Plafond: Hardhout

De dichte leefkeuken kenmerkt zich met uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een eethoek gecreëerd waar men tijdens de maaltijd de dag door kan nemen.

De crèmekleurige opstelling beschikt over de nodige inbouwapparatuur. Dit vergemakkelijkt het koken elke dag weer!
Hoekopstelling inclusief:
– Vaatwasser
– Elektrische kookplaat
– Oven
– Afzuigkap
– Koelkast
– Diverse kastruimte

AFWERKING KEUKEN
Vloer: Plavuizen
Wanden: Granol
Plafond: Hardhout

Via de keuken komt men in een tussenhal terecht, welke toegang biedt tot de achtertuin, het souterrain en de bijkeuken. Laatst genoemde ruimte is uitgerust met een fontein en aansluitingen voor het witgoed.

EERSTE VERDIEPING
Wat een fantastisch fameuze overloop zeg. Via de open trap in de hal betreedt u de eerste etage als een vorst. De overloop geeft u toegang tot nog eens vier royale slaapkamers, maar liefst 2 badkamers, een toiletruimte en diverse vaste kastruimte. Verstoppertje spelen brengt u in deze woning naar een hoger niveau.
Naast de aanwezige kastruimte is er ook een toilet aanwezig op de overloop.

De vier slaapkamers op de eerste etage zijn allen zeer royaal te noemen. Alle vertrekken zijn voorzien van meerdere raampartijen en hebben allen rechtstreekse toegang tot een van de twee aanwezig badkamers. Daarnaast zijn bijna alle ruimtes voorzien van vaste kastruimte. Tot slot is een van de slaapkamers uitgerust met een fontein.

AFWERKING EN OPPERVLAKTES
Slaapkamer 1: 17 m²
Vloer: Hout
Wanden: Strak stucwerk
Plafond: Hout

Slaapkamer 2: 17 m²
Vloer: Hout
Wanden: Strak stucwerk
Plafond: Hout

Slaapkamer 3: 23 m²
Vloer: Hout
Wanden: Strak stucwerk
Plafond: Hout

Slaapkamer 4: 17 m²
Vloer: Hout
Wanden: Strak stucwerk
Plafond: Hout

Deze woning is voorzien van maar liefst twee badkamers. Zo heeft u nooit ruzie over wie er als eerst gebruik mag maken van de badkamer. U houdt er wellicht enkel keuzestress aan over.
De eerste badkamer beschikt over een ligbad, dubbel wastafelmeubel en designradiator.
De tweede badkamer beschikt over een douche met douchekuip, dubbel wastafelmeubel en designradiator.

AFWERKING BADKAMERS
Vloer: Tegelwerk
Wanden: Tegelwerk
Plafond: Gips

SOUTERRAIN
Onder de woning treft men de eyecatchers aan van deze woning: Een heus binnenzwembad van 40 m², een douche, een sauna en een ruimte welke momenteel dienst doet als echte mancave met bar. Aan vertier dus geen gebrek in dit souterrain.
De ruime drive-in garage is te bereiken middels een trap vanuit het souterrain (38 m²). Tot slot bevinden er zich ook nog twee ruime bergingen. De eerste berging is te bereiken vanuit de garage. De tweede berging is te bereiken vanuit het souterrain of vanuit buiten.
De cv-installatie (Remeha, 2017) bevindt zich op deze etage.

DE TUIN
Waan uzelf een echte hovenier. Indien u groene vingers heeft, is deze tuin wellicht voor u een mooie uitdaging.
Via de tuin kunt per trap afdalen naar het souterrain. Daarnaast is er een terras gesitueerd, welke u nog geheel naar eigen smaak vorm kunt gaan geven.

DE LOODS
Achter de woning treft u de bedrijfsruimte aan (bouwjaar 1982), voorzien van elektrisch bediende overheaddeur (3.90 x 3.70 m.) en eigen oprit.

De bedrijfsruimte is voorzien van een polybetonvloer, alarminstallatie, brandslanghaspels, krachtstroom en kantoor/showroomruimte met systeemplafonds, pantry, sanitaire voorzieningen en een cv-installatie (Nefit).

De loods kan uitstekend gebruikt worden om diverse bedrijfsactiviteiten uit te voeren, maar ook een functie als opslagplaats van specifieke producten is een mogelijkheid.

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto


Foto 14


Foto 12


Foto 4


Foto 18


Foto 19


Foto 3


Foto 6


Foto 15


Foto 5


Foto 11


Foto 17


Foto 10


Foto


Foto 13


Foto 9


Foto 2


Foto 7


Foto 16


Foto 8