Oudenbosch – Otgenspad 4

prijs:
€ 499.000,- k.k.

status:
Verkocht

bouwjaar:
1997

 • Toegankelijk voor ouderen
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Met TROTS! bieden wij u aan te koop:

  Een unieke levensloopbestendige woning welke geheel naar uw eigen wens turn-key wordt opgeleverd deze woning is gelegen aan het Otgenspad 4 te Oudenbosch, een van de mooiste locaties uit deze regio.

  Gelegen op een eigen perceel van 394m2 en met een woonoppervlakte van ca 130m2 waarbij 2 tot 4 parkeerplaatsen op eigen grond mogelijk zijn (de carport is niet in de koopsom inbegrepen deze kan door de koper zelf worden aangevraagd en geplaatst).

  Het gemak van het wonen op één woonlaag waarbij U de beschikking heeft over 2 royale slaapkamers, riante badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

  Door de moderne open vormgeving met de hoge ruimtes in de woonkamer en keuken ontstaat een unieke woonbeleving. De openslaande deuren aan de zijkant geven vanuit de woonkamer toegang tot de riante tuin.
  Aan de keukenzijde krijgt U toegang tot de ruime patio waar U met veel privacy kunt genieten van deze buitenruimte. Enkel de aanleg van de tuin is niet in de koopsom inbegrepen.

  De opstelling van de ruime keuken met kook-eiland met aangrenzend de bijkeuken met witgoed aansluiting zit in deze koopsom inbegrepen.

  De gehele afwerking is in handen van onze partner Intowood b.v., een bedrijf dat zich kenmerkt door zijn luxe interieurbouw en hoog afwerkingsniveau.
  In deze koopsom bieden wij U een luxe standaard uitrusting compleet met luxe keuken, badkamer, wandafwerking en vloerafwerking waarbij keuze is uit een talrijk pallet van mogelijkheden!

  Meer wensen? Ook dat is mogelijk! Samen met de professionele interieur specialisten van Intowood kunt U Uw wensen personaliseren!

  Is uw interesse gewekt? Wij nodigen U graag uit voor een kennismakingsmoment op de locatie bij het pand met aansluitend een sfeerimpressie in de showroom bij Intowood te Etten Leur.

  Bekijk hier de foto's

  Hoofdfoto


  Foto 2


  Foto 18


  Foto 16


  Foto 4


  Foto 10


  Foto 20


  Foto 12


  Foto 3


  Foto 15


  Foto 6


  Foto 24


  Foto 23


  Foto 14


  Foto 17


  Foto


  Foto 21


  Foto 13


  Foto 7


  Foto 19


  Foto 8


  Foto 5


  Foto 9


  Foto 22


  Foto 11