Hooge Mierde – Koestraat 17

prijs:
€ 375.000,- k.k.

status:
Verkocht

bouwjaar:
1910

Met TROTS! bieden wij aan: Koestraat 17 Hooge Mierde

Wil je graag je eigen droomhuis realiseren? Dit is een kans uit duizenden! Dit huis, gelegen aan de Koestraat 17 in Hooge Mierde, kan jouw woondromen uit laten komen.
Deze in 1910 gebouwde woning kan worden omgetoverd tot een prachtig huis. Dankzij de vele ruimte biedt dit huis enorm veel mogelijkheden. Je kunt het dan ook helemaal inrichten op basis van jouw stijl en wensen.

Of voor de mensen die een hele nieuwe woning willen realiseren is dit een hele mooie bouwkavel om alle woonwensen waar te maken.
Dit is wonen op een werkelijk unieke locatie met weids uitzicht!

Over de ligging en de buurt:
Deze prachtige woning (1910) is gelegen aan een rustige weg in de Koestraat in Hooge Mierde. Je woont in een kindvriendelijke, rustige buurt. De woning ligt op een rustige plek met mooi uitzicht. Je hebt fijne buren waar je niet zomaar last van zult hebben.

Je woont op een korte fietsafstand van het centrum van Hooge Mierde. Ook de supermarkt, kinderopvang en het basisonderwijs zijn met de fiets bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is lopend te bereiken. Om het voortgezet onderwijs en het treinstation te bereiken, dien je wat verder te reizen. Deze zijn bereikbaar met de auto. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de omgeving is zo’n 15-20 minuten rijden.

Indeling van de woning:

Begane grond:
De voordeur geeft toegang tot deze zeer ruime woning in de Koestraat. Entree met meterkast en toegang tot de zeer ruime woonkamer. De woonkamer heeft meerdere raampartijen, waardoor de lichtinval hier uitstekend is. Aan de achterzijde van de woonkamer is voldoende ruimte voor een serre. De raampartij aan de achterzijde, bij de serre, is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin.

Via de woonkamer krijg je toegang tot de eerste slaapkamers van deze woning. Van de twee slaapkamers is er één gelegen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De tweede slaapkamer is te bereiken via de hal. Beide slaapkamers zijn ruim in opzet, waardoor je hier mooie ruimtes van kunt maken. Tussen beide slaapkamers is nog een extra kamer over, waar de trap naar de kelder te vinden is. De kelder is ideaal om nog wat spullen op te bergen.

Aan de achterzijde van de woning is een mooi betegelde toiletruimte met staand toilet te vinden. Naast deze toiletruimte is de badkamer gelegen. Deze badkamer is prachtig betegeld en voorzien van een badmeubel met wastafel, ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich een berging, waar je nog extra bergruimte hebt.

Deuren aan de buitenzijde van de woning geven toegang tot de stal van deze woning. Deze zeer ruime stal biedt meerdere mogelijkheden, waardoor je het kunt inrichten aan de hand van jouw wensen en behoeften. Deze ruimte biedt overigens de mogelijkheid om je auto te parkeren of om fietsen te plaatsen. De stal heeft een trapopgang naar de zolderverdieping.

Eerste verdieping:
Via de trap bereik je de eerste verdieping van deze woning: de zolderverdieping. Deze zolder is zeer ruim en kan daardoor voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Je kunt hier extra leefruimte creëren, maar het kan ook gebruikt worden om spullen op te bergen.

Tuin:
Het huis heeft een zeer ruime tuin, die zowel betegeld als groen is. De tuin heeft een overkapping, waaronder je een fijne loungeplek kunt creëren. Dankzij de vele ruimte is in de tuin veel mogelijk. Zo heb je hier voldoende ruimte om meerdere tuinmeubelen te plaatsen, waardoor het fijn is om veel tijd door te brengen in eigen tuin. Het kan hier dan ook heerlijk toeven zijn. Ook speelgelegenheid voor kinderen creëren is een goede mogelijkheid. De tuin is goed beschut en rondom voorzien van een mooie recent geplaatste schutting, waardoor je hier genoeg van je privacy kunt genieten.

Parkeren:
Eigen garage met elektra.

Kenmerken van de woning:
• Zeer ruime woning met grote achtertuin
• Veel mogelijkheden vanwege de vele ruimte
• Kan als bouwperceel gebruikt worden
• Gelegen op een rustige plek
• Mooi uitzicht
• Centrum van Hooge Mierde, supermarkt, kinderopvang en basisonderwijs met de fiets bereikbaar
• Energielabel: G
• Volledige eigendom

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto


Foto 24


Foto 16


Foto 11


Foto 18


Foto 5


Foto 4


Foto


Foto 23


Foto 28


Foto 7


Foto 3


Foto 19


Foto 6


Foto 15


Foto 2


Foto 20


Foto 8


Foto 26


Foto 22


Foto 10


Foto 12


Foto 17


Foto 14


Foto 29


Foto 27


Foto 21


Foto 9


Foto 13


Foto 25


Brochures

Download media