Etten-Leur – Rijsdijk 34

prijs:
€ 499.000,- k.k.

status:
Verkocht

bouwjaar:
2001

Met TROTS! bieden wij u aan te koop:

Rijsdijk 34, Etten-Leur

Als je van een woning houdt met een verrassende, speels aandoende indeling, bekijk dan eens deze ruime familiewoning aan de Rijsdijk in Etten-Leur. Dit huis staat in een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk.
De grote en lichte woonkamer zit op de eerste verdieping en in die zin dus op een centrale plek in het huis. Je vindt zowel in de woonkamer als beneden een keuken.
Je hebt vijf slaapkamers en een ruimte die ideaal is om als thuiswerkplek te gebruiken. Er is daarnaast een luxe badkamer, terwijl de grootste slaapkamer ook een eigen douchecabine en badmeubel heeft.
Tenslotte heeft deze woning een stijlvol trappenhuis, een grote garage, een mooi balkon op het westen, een voortuin met een grote oprit en een fraaie achtertuin op het oosten met een volwaardige mancave in het ruime houten bijgebouw.
Het geheel verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

Ligging
De Rijsdijk is een straat in het noorden van de stad Etten-Leur, in de wijk De Keen. Dit is een familievriendelijke wijk die ruim is opgezet en voorzien is van veel groen en speelfaciliteiten voor kinderen.
Er zijn ook diverse basisscholen in deze wijk te vinden. De dichtstbijzijnde winkels vind je op een paar minuten fietsen, terwijl je er op de fiets een minuut of tien over doet om bij het treinstation te komen.
Verder woon je hier pal aan de N389. De snelwegen rond de stad zijn dus snel te bereiken.

Begane grond
Als je via de voordeur dit huis binnenkomt beland je eerst in een mooie entreeruimte. Van hieruit heb je toegang tot de meterkast en een prachtig betegelde toiletruimte.
Je hebt daar een zwevend toilet en een stijlvolle wasbak tot je beschikking.
De entreeruimte leidt vervolgens tot de centrale hal van de begane grond. Aan de achterkant biedt de hal toegang tot de keuken.
Je vindt daar dezelfde fraaie leistenen vloer als in de entree en de hal. Je hebt hier de beschikking over diverse inbouwapparaten.
Denk hierbij aan een oven, vaatwasser, een 6 pits gasfornuis met wokbrander en een koelkast. Deze keuken is modern en stijlvol uitgevoerd in (glanzend) rood en zwart glas.
Naast de keuken vind je een handige bijkeuken. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor het opslaan van spullen.
Hier heb je bovendien de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger.

Op de begane grond zit de eerste van de in totaal vijf slaapkamers. Dit is de grootste slaapkamer die het huis rijk is.
Deze kamer is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer. Een bijzonder voordeel aan deze slaapkamer is verder dat je er een eigen douchecabine en badmeubel met wastafel hebt. Er zit ook een flinke inbouwkast in deze kamer.
De begane grond wordt gecompleteerd door een forse garage. Deze is via de centrale hal te bereiken. Je hebt hier volop opslagruimte en bovendien een wateraansluiting.

Eerste verdieping
Via een vaste trap vanuit de hal op de begane grond bereik je de overloop van de eerste verdieping.
Dit trappenhuis heeft een open en licht karakter, hetgeen een bijzonder sfeervol effect geeft.
Op de eerste verdieping vind je vervolgens de woonkamer. Het gaat hier om een ruime woonkamer die de hele lengte van de woning bestrijkt en voorzien is van vloerverwarming. Lichtinval heb je volop, want van beide kanten komt via grote raampartijen zonlicht binnen.
Opvallend aan de woonkamer, die ook is uitgerust met een leistenen vloer, is de aanwezigheid van de tweede keuken van het huis. De keukenkastfronten zijn hier voorzien van een betonlook. In deze keuken heb je onder meer een oven, een vaatwasser, spoelbak, vriezer en Quooker.

Aan de andere kant van de overloop van de eerste verdieping vind je een ruimte die ideaal is om als thuiswerkplek, praktijkruimte of hobbykamer te gebruiken.
Uiteraard kun je deze kamer ook als zesde slaapkamer gebruiken. In deze kamer is gebruikgemaakt van kleurrijke en comfortabele vloerbedekking.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit het kantoor heb je toegang tot het fraaie en ruime balkon. Dit balkon zit aan de voorkant en is dus op het westen gericht. Vanaf het keurig betegelde balkon profiteer je van een vrij uitzicht.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping van het huis. Dit is de bovenste woonlaag. Je komt hier wederom terecht op een overloop.
Deze biedt toegang tot liefst vier ruime slaapkamers die stuk voor stuk voorzien zijn van een mooie laminaatvloer. In een van de kamers profiteer je van een forse inbouwkast.
Op de tweede verdieping vind je ook een luxe badkamer. Hier heb je zowel een ruim ligbad als een heerlijke douchecabine tot je beschikking.
Daarnaast biedt de badkamer een badmeubel met twee kranen en het tweede zwevende toilet van de woning. Het geheel is verder afgewerkt met onder meer nette betegeling en sfeervolle inbouwspots.
De overloop op de tweede verdieping grenst tenslotte nog aan een opbergruimte waar je ook de cv-ketel vindt. Boven de overloop heb je bovendien een uittrekbare trap die leidt tot een vliering die geschikt is voor het opslaan van spullen.

Tuin
In de ruime achtertuin heb je een fijne afwisseling tussen betegeling en keurig aangebrachte beplanting.
Aan de achterkant van de tuin staat een houten berging waar een prachtig overkapt terras aan vast zit welke is ingericht als een ware mancave.
Dit terras kun je met deuren openen en sluiten.
De voortuin bestaat uit goed onderhouden beplanting en een oprit waar je twee auto’s kunt parkeren.

Kenmerken
• Grote en stijlvolle familiewoning in de kindvriendelijke wijk De Keen in Etten-Leur.
• Huis met een verrassende indeling, veel sfeervolle details en volop lichtinval.
• Grote woonkamer met vloerverwarming.
• Twee keukens, waarvan één als onderdeel van de woonkamer.
• Vijf ruime slaapkamers, waarvan één met eigen douchecabine en badmeubel.
• Extra kamer die ideaal is als thuiswerkplek.
• Luxe badkamer met groot ligbad en douchecabine.
• Fraai balkon op het westen.
• Ruime achtertuin op het oosten met onder meer prachtig overkapt terras.
• Voortuin met oprit met parkeerruimte voor twee auto’s

Aan de aanbiedingsteksten en omschrijving in de brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto


Foto 12


Foto 27


Foto 36


Foto 38


Foto 2


Foto 41


Foto 24


Foto 47


Foto 3


Foto 42


Foto 23


Foto 5


Foto 30


Foto 31


Foto 6


Foto 20


Foto 35


Foto 21


Foto 8


Foto 29


Foto 45


Foto 43


Foto


Foto 26


Foto 10


Foto 39


Foto 33


Foto 28


Foto 4


Foto 44


Foto 48


Foto 32


Foto 7


Foto 22


Foto 16


Foto 13


Foto 18


Foto 17


Foto 40


Foto 25


Foto 19


Foto 14


Foto 46


Foto 11


Foto 37


Foto 15


Foto 9


Foto 34