Roosendaal – Begane grond 20 –

4701 NB, Roosendaal
€ 1.270,-

Omschrijving

Met TROTS! bieden wij u aan te huur:

Aan de Stationsstraat, op de voormalige locatie van Dansschool De Bra, verschijnt een luxe complex met zes appartementen met een eigen gemeenschappelijk privéterrein.

Het project ‘De Stijl’ is gelegen aan de binnenring van Roosendaal, op de helft tussen het station en de markt. Voorheen stond op deze locatie een dansschool. Hier werden traditionele stijldansen geleerd, waaraan de project- naam refereert.
Maar ook aan de bijzonder ‘stijlvolle’ en ruim opgezette architectuur, met zijn karakteristieke straatgevel. Bijzonder en stijlvol in alle opzichten dus.

Gunstige ligging:

Door deze voor binnenstedelijke begrippen bijzondere ligging – veilig en omsloten – kennen de woningen een hoge mate van privacy.
Het garandeert comfortabel en luxe wonen met het actieve stadsleven op loopafstand naast de deur. De bijzonder gemetselde geluidwerende gevel met een mooie gelaagde opbouw straalt luxe en statigheid uit.
Er zijn meerdere toegangen tot het complex. De begane grond is ook achterom toeganke- lijk. Parkeren, bergingen en achter terrein zijn afsluitbaar door een poort. Lekker genieten aan de zonnige achterkant op de royale terrassen. Zo is binnenstedelijk woongenot gegarandeerd.

Appartementen begane grond:

• De gezamenlijke entree heeft aan de buitenzijde postkasten en een videofooninstallatie zodat u op een kleurenscherm kunt zien wie er aan de deur staat.
• De meterkasten van de 1e verdieping staan in de entreehal op de begane grond.
• Via uw entreehal heeft u toegang tot alle verblijfsruimtes in de woning. In de entreehal bevindt zich tevens het toilet, berging/technische ruimte en de meterkast.
• De riante leefruimte bestaat uit een zit- en eet- gedeelte met open keuken.
• De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor extra veel lichttoetreding en biedt toegang tot het terras.
• De grote badkamer en inloopkast zijn vanuit de slaapkamer te bereiken.
• De berging/technische ruimte is inpandig en daarnaast heeft u nog een aparte buitenberging.

Nadere bijzonderheden:

• Uw appartement is ook via het terras aan de achterzijde bereikbaar. Een achterom. Deze toegang is dan ook rolstoeltoegankelijk.
• 8 Stuks zonnepanelen op plat dak.
• 1 Parkeerplaats op het achterterrein.
• De toegang naar het achterterrein is via een
metalen poort. Deze is automatisch bedienbaar.

In dit bouwplan is veel aandacht geschonken aan duurzaamheid.
Alle woningen worden gasloos uitgevoerd. Het uitge- breide pakket aan diverse energiebesparende maat- regelen die zijn toegepast, zoals HR++ beglazing, hoog- waardige isolatie en energie-besparende installaties, geeft de woning het groene certificaat A.
De woningen worden voorzien van luchtwarmtepom- pen welke zorgen voor de verwarming en het warm- tapwater. Elk appartement heeft 8 zonnepanelen op het hoge platte dak waardoor een deel van de ener- gie van de warmtepompen wordt gecompenseerd. Daarnaast worden de woningen voorzien van een duurzaam warmte-terug-win ventilatiesysteem.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.270,-

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Benedenwoning
Liggingen
In centrum

Indeling

Woonoppervlakte
96 m2
Inhoud
288 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuintypen
Patio atrium
Totale oppervlakte
0 m2
Hoofdtuin
Patio atrium
Breedte
450 m
Lengte
300 m
Oppervlakte
14 m2
Ligging hoofdtuin
Oost
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Parkeerplaats, Geen garage