Oudenbosch – Nijverheidsweg 13

prijs:
€ 1.150,- p/m.

status:
Beschikbaar

Oppervlakte bedrijfsruimte:

Met TROTS! bieden wij u aan:

1 UNIT VAN 166M2 AAN DE VOORZIJDE BESCHIKBAAR! instapklaar en representatief voor uw bedrijf.

Een van de vijf representatieve nieuwbouw bedrijfsunits op een zeer gunstig gelegen locatie op het industrieterrein Bosschendijk te Oudenbosch, gelegen aan de rondweg Oudenbosch, ca 5 kilometer van A17.

Dit moderne nieuwbouw project omvat 5 units waarvan 2 van 166 vierkante meter en 3 van 220 vierkante meter bedrijfsoppervlak.

De voorste 2 units van 166 vierkante meter zijn aan de straatzijde gesitueerd en de 3 grotere aan de achterzijde.

Alle units zijn voorzien van een overheaddeur van 4,5 meter hoog en een separate loopdeur en een gevlinderde betonvloer.

Het buitenterrein is door de huurders te gebruiken voor het parkeren van de eigen auto’s of die van klanten.

Oplevering : per direct

Huurcondities:

Huurprijs: € 1150,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten: geen.

Huurtermijn: in principe 5 jaar + 5 jaar optie maar andere looptijden bespreekbaar.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto