Oud Gastel – Neon 9F

prijs:
€ 800,- p/m.

status:
Beschikbaar

Oppervlakte bedrijfsruimte:

Met TROTS! bieden wij u aan TE HUUR:

Één van de 22 luxe hoogwaardige bedrijfsunits op bedrijventerrein de Borchwerf II te Roosendaal / Oud-Gastel. Dit project omvat in totaal 22 hoogwaardige bedrijfsunits die zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven.
Deze unit heeft een oppervlakte van 88 m². Deze bedrijfsunit beschikt naast een hoge overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouw hoogte bedraagt circa 8 meter.

Parkeren:
Deze unit heeft één eigen parkeerplaats, tevens zijn er op het terrein diverse gezamenlijke parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs en voorwaarden:
Huurprijs per maand: 800,- euro.
Servicekosten per maand: 100,- euro.
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
Minimale huurtermijn: 36 maanden of in overleg.
Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur.
Huurovereenkomst: conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
Huurprijsindexering: vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurder(s) moet voldoen aan het 90% criterium met BTW belaste (ver)huur, anders wordt er een compensatie in rekening gebracht.

Locatie:
De bedrijfsunits zijn gelegen op het nieuwe bedrijventerrein de Borchwerf II in de gemeentes Roosendaal en Oud-Gastel en liggen direct aan de A17 (afslag 20 en 21) met directe verbindingen met de A16 en A58 richting Rotterdam en Antwerpen.
Borchwerf II is gecertificeerd met het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en er is Parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen; dit vormt een uitstekende voedingsbodem voor ondernemers.
Deze bedrijfsunits zijn geschikt voor een grote groep ondernemers die graag wil huren in West-Brabant en wil profiteren van de uitstekende ligging ten opzichte van Roosendaal, Bergen op Zoom en tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk.

Opleveringsniveau:
Deze unit worden casco opgeleverd, zodat je deze op maat voor jouw bedrijf kunt inrichten.
– Overheaddeur circa 3 x 3,4 meter (b x h) elektrisch met afstand bediening.
– Dakdoorvoeren voorbereid voor zonnepanelen of andere installaties.
– Mantelbuis naar de parkeerplaats voor oplaadpunt elektrische auto.
– Begane grondvloer beton monoliet glad vloerbelasting 1000 kg/m².
– Led verlichting begane grond en verdieping
– Stopcontacten begane grond en verdieping.
– Verdiepingsvloer met dekvloer.
– Pantry op de verdieping
– verwarming en koeling door middel van een airco
– Goede vloer-, gevel- en dakisolatie
– Gebouwhoogte van circa 8 meter
– Meterkast
– Vurenhouten trap naar de 1e etage
– Kozijnen voorzien van HR ++ isolatieglas

Bestemmingsplan:
Het bedrijfsverzamelgebouw valt in het bestemmingsplan Borchwerf II met de aanduiding Enkelbestemming Bedrijf en de functieaanduiding bedrijf van categorie 3.1.
De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor : bedrijven in de milieucategorie 3.1 zoals vermeld in de bij de regels behorende staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) binnen het aanduiding vlak bedrijf van categorie 3.1, uitgezonderd Bevi-bedrijven.
Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente : Oud en Nieuw Gastel sectie H nummer 2819 te Oud Gastel

Energielabel:
Verhuurder stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG).
Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel.
De verhuurder neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Vereniging van Eigenaren (VvE):
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein is een VvE opgericht waarvoor een maandelijks voorschot wordt berekend.

Bekijk hier de foto's

Hoofdfoto


Foto 4


Foto 3


Foto 2


Foto 5


Foto 7


Foto 6


Foto